Art-Profiles.net

be pART of ART

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ - GERASIMOS GALIATSATOS

GERASIMOS GALIATSATOS | ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Έχω σπουδάσει εικαστικά, γαστρονομία, μουσική και ηλεκτρονικά. Δεξιότητες τις οποίες εξασκώ είτε ως χόμπι είτε βιοποριστικά,

Έχοντας αρκετή πείρα πάνω στην δομή των εκτυπωτικών μηχανών και το πως αυτές συνθέτουν την εικόνα μέσα από το ράστερ, μετέφερα αυτήν την γνώση στην εικαστική έκφραση δημιουργώντας πίνακες οι οποίοι αποτελούνται από γρήγορες κινήσεις  μπερδεμένων γραμμών ρευστού χρώματος, στάζοντας και σέρνοντας το χρώμα  στην επιφάνεια του καμβά, δίχως όμως να έχω επαφή μαζί του. Δημιουργώντας έτσι μοτίβα, τόνους και αποχρώσεις τα οποία δίνουν την ψευδαίσθηση μιας ολοκληρωμένης εικόνας,

Ένας παραλληλισμός με τον σύγχρονο γρήγορο, βιαστικό τρόπο ζωής που ο στόχος της απόκτησης των υλικών αγαθών δίνει την ψευδαίσθηση της πληρότητας, Από την άλλη μεριά θα μπορούσα να πω ότι η σύνθεση όλων αυτών των διαφορετικών γραμμών δημιουργεί μια μικρογραφία της κοινωνίας. Καθένας μας είναι μοναδικός, ατόφιος όπως κάθε γραμμή είναι μοναδική,ατόφια, αλλά όλες μαζί σαν σύνολο όπως αλληλεπιδρούν η μια με την άλλη, συνθέτουν την τελική εικόνα. Έτσι ο θεατής μπορεί να εξετάσει το έργο είτε τμηματικά, είτε ως σύνολο και να ανακαλύψει τις δικές του εκδοχές.

 

 Έχω πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις και έχω πάρει μέρος σε αρκετές ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς έχω συνεργαστεί με γκαλερί της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

  http://gerasgaliatsatos.wixsite.com/grsms

https://www.facebook.com/galiatsatosgerasimos

 

Μίνα Γκελντή | Mina Geldi

Μίνα Γκελντή | Mina Geldi

Γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 20 χρόνια εμπνέεται και δραστηριοποιείται στην Κηφισιά όπου και διαμένει.

Από πολύ νωρίς ψάχνοντας τρόπο να εκφράσει σκέψεις, συναισθήματα και μεταφυσικές αγωνίες ανακάλυψε το μαγικό κόσμο των χρωμάτων και της ζωγραφικής και το ανήσυχο πνεύμα της ταξίδεψε και βάδισε στα μονοπάτια του εσωτερισμού και εμπνεύστηκε ιδιαίτερα από τις ανατολικές φιλοσοφίες.

Ως blogger έμαθε να ακροβατεί ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει και να εκφράζει ανώνυμα τις σκέψεις της...

Σαν ενεργειακή θεραπεύτρια του Pranic Healing και μέσω του διαλογισμού ανακάλυψε την intuitive painting.

Τη Βυζαντινή αγιογραφία διδάχθηκε από την μεγάλη αγιογράφο και ποιήτρια Μαρία Καρδαρά και αγιογραφώντας συμμετείχε σε έκθεση στο Δήμο Κηφισιάς.

Ο ζωγράφος Πέτρος Φιλίππου τη μύησε στον κόσμο των ακρυλικών, ενώ η ζωγράφος Ελίνα Τσινγκίρογλου της εδειξε τα μυστικά της ελαιογραφίας.

Τέλος επέλεξε να εκφραστεί μέσω της αφαιρετικής ζωγραφικής και του εξπρεσσιονισμού εξερευνώντας, αναζητώντας και πάντα αυτοσχεδιάζοντας μέσα στον κόσμο του Abstract Expressionism. Εχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις εδώ στην Ελλάδα, με πιο πρόσφατο το φιλοζωικό φεστιβάλ στη MegArt Gallery. Πέρα όμως από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες δεν παύει να είναι και μια περήφανη μητέρα και επί 25 χρόνια έντονα μαχόμενη ακτιβίστρια και εθελόντρια στον φιλοζωικό στίβο (πρώην γραμματέας της Επιτροπής Ζωοφιλίας, μέλος της 5 μελούς επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς για τα αδέσποτα και Ιδρύτρια της ομάδας “Φιλόζωοι εθελοντές Κηφισιάς”).

mail: avallon@otenet.gr

.

 

 

Ανδρέας Γαβριλιάδης | Andreas Gavriliadis

Γεννήθηκε  στην  Αθήνα. Σπούδασε  στον  ΑΚΤΟ  και  στο  Πανεπιστήμιο  Δυτικής  Μακεδονίας  απ’ όπου  αποφοίτησε  1ος  με  άριστα  το  2013. Έχει  παρακολουθήσει  σεμινάρια  σχετικά  με την  Αισθητική,  τη  Φιλοσοφάα, τη  Θρησκειολογάα,  την   Πολιτιστική   Διαχείριση,  τις  Πολιτισμικές   Σπουδές,  τη  Video  Αrt,  τις   Εναλλακτικές  Θεραπείες   και  το  Σαμανισμό.  Ασχολείται  με  το  Βουδισμό  και  τη  Γιόγκα.

Έχει   εκθέσει   σε  projects  στο  BIOS,  το  Εθνικό  Ίδρυμα  Ερευνών,  το  Γκάζι,  το  Πανεπιστήμιο  της   Αλεξάνδρειας,  τις   εγκαταστάσεις   της   Mercedes-Benz,  το  Beton-7 ,  την  Art-Athina και αλλού.

Έχει παρουσιάσει  ατομικές  εκθέσεις  στις  Σπέτσες, το Λουτράκι ( Epsilonart galleries)   και  τη  Θεσσαλονική (Artis-Causa).

 

Είναι  μέλος  των  εν-Φλω  και  του  Ορίζοντα  Γεγονότων  και  συμμετέχει  στα  projects  τους.

 

mail: andreascosmos@yahoo.gr

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Born in Athens.

Studies:  Bachelor in Fine arts,  AKTO - Middlesex University

                University of Western Macedonia / graduation 2013/ 1st.

Seminars:  Philosophy  of  art  and  religions,  Cultural  Studies,  Arts  Management,  Video Art,  Shamanism

Other  Studies:   Buddhism,  Yoga

Group  Ex.:   in  BIOS,   Gazi,   University of Alexandria,   Mercedes Benz,   Art-Athina,   Plattforms Project,  Beton-7.

Solo  Ex.:  in  Spetses,  Loutraki ( Epsilon art galleries),  Thessaloniki( artis-causa)

 

Member  of  en-flo,   and  Orizontas  Gegonoton   groups.

 

mail: andreascosmos@yahoo.gr