Art-Profiles.net

be pART of ART

«Χριστούγεννα Αγάπης» Μεγάλη χριστουγενιάτικη συναυλία για την «Κιβωτό του Κόσμου» Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Διοργάνωση: Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

«Χριστούγεννα Αγάπης» Μεγάλη χριστουγενιάτικη συναυλία για την «Κιβωτό του Κόσμου» Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

«Χριστούγεννα Αγάπης»

Μεγάλη χριστουγενιάτικη συναυλία για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

Διοργάνωση: Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

 

«Ένα ψηλό παράθυρο είναι το τραγούδι. Βλέπει στον δρόμο, βλέπει και στον ουρανό. Απ’ αυτό το παράθυρο κοιτάμε τον κόσμο».

Γ. Ρίτσος.

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων αλληλεγγύης, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο: «Χριστούγεννα Αγάπης», το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο «Ι. Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών (Ριζάρη 2, ΤΚ 106 75, Αθήνα).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθηναίων, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», για την ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού της έργου.

Η πολυβραβευμένη διεθνώς παιδική και νεανική χορωδία ROSARTE, με το επίλεκτο χορωδιακό της τμήμα 4 (παιδιά γυμνασίου – λυκείου), θα τραγουδήσει κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο.

 

Συμμετέχουν: ο διαπρεπής τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, με τον βιρτουόζο πιανίστα Γιώργο Τσοκάνη και ο νεαρός σολίστ βιολιού Αιμίλιος Μπάρτζης.

Guest,η σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη.

 

Με τις υπέροχες συνθέσεις και τις μελωδικές φωνές τους οι συμμετέχοντες, στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και μας καλούν να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα με αγάπη και μουσική, στηρίζοντας με τη συμμετοχή μας το σπουδαίο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου»

 

Συντονισμός – παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας.

 

Λίγα λόγια για τους συμμετέχοντες:

 

Η πολυβραβευμένη παιδική χορωδία ROSARTE, έχει 16 χρόνια πορείας, αρχικά ως παιδική χορωδία της ΕΡΑ, αργότερα ως παιδική χορωδία του Δήμου Αθηναίων, πάντα υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα. Ως ανεξάρτητη παιδική χορωδία η ROSARTE, λειτουργεί από το 2008 και αποτελείται από 240 επίλεκτα παιδιά ηλικίας 8 έως 19 ετών. Η χορωδία ROSARTE λειτουργεί ως φυτώριο ικανότατων και πεπειραμένων χορωδών, με δεκάδες συναυλίες ετησίως στο ενεργητικό τους. Η δημοτικότητα της χορωδίας αυξήθηκε όταν συμμετείχε στην τελετή έναρξης Special Olympics του 2011 εκτελώντας τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας. Σε κάθε της εμφάνιση η ROSARTE αποσπά διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους του Πνεύματος και της Τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι η μόνη ελληνική χορωδία που έχει κερδίσει τέσσερεις φορές χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδες Χορωδιών (GRAZ/Austria 2008, RIGA/Latvia 2014, Tswane/S.Africa 2018) και συνεργάζεται τακτικά, μεταξύ άλλων, σε συναυλίες με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες και τις επαγγελματικές χορωδίες της χώρας μας. Η παιδική χορωδία ROSARTE, υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα, το Δεκέμβριο του 2016 έλαβε την ανώτατη διάκριση - βραβείο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ για την σπουδαία πορεία της στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

 

Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με την μουσική σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια, ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο είχε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Όπερας της Ελλάδος. Ακολούθως έφυγε για το Παρίσι, για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους, ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας, αλλά και της έντεχης, Crossover και Ποπ μουσικής σκηνής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

 

Η Μάνια Βλαχογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα. Διπλωματούχος Πιάνου του Εθνικού Ωδείου Αθηνών σε ηλικία 17 ετών με Α' Βραβείο και Αριστείο Εξαιρετικής Επιδόσεως και του Ρίχαρντ Στράους Κονσερβατόριου (Μόναχο) σπούδασε παράλληλα Μονωδία, Musical Performance και Υποκριτική. Συμμετείχε σε πολυάριθμες μουσικοθεατρικές παραστάσεις στo εξωτερικό, ενώ σε ηλικία 23 ετών της δόθηκε η θέση της Υποδιευθύντριας στην Κρατική Μουσική Σχολή του Γκάρχινγκ (Μόναχο). Σήμερα ζει στην Αθήνα, συνεργάζεται δισκογραφικά με σύγχρονους συνθέτες, ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικοθεατρικές και θεατρικές παραστάσεις. Από το Δεκέμβριο 2013 μέχρι σήμερα κυκλοφορούν διεθνώς 15 δισκογραφικές δουλειές της σε ποικίλα είδη μουσικής, αρκετές από τις οποίες κατέκτησαν τα ελληνικά και ευρωπαϊκά Charts. Συνεργάζεται στενά με Διεθνή Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού και ασχολείται παράλληλα με τη λογοτεχνία και την ποίηση.

 

Ο Αιμίλιος Μπάρτζης γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 2001 και είναι μαθητής της 3ης Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Ιλίου. Τον Μάρτιο του 2018 πήρε το 2ο Βραβείο βιολιού στον 4o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Έχει επίσης λάβει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τον Αύγουστο του 2017 και 2018 συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου. Έχει καθηγητές του στο βιολί τον κ Μιχάλη Κουμάτη και τον κ Reto Kuppel ενώ στην διεύθυνση Ορχήστρας τον Αρχιμουσικό Μαέστρο της Εθνικής Λυρικής σκηνής κ. Γεώργιο Αραβίδη.

 

Ευγενικοί χορηγοί: Ticket House, Athens Security, Ζαχαροπλαστείο Κανάκης.

 

Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας: Μέγας χορηγός: ΕΡΤ - 103.7 FM Δεύτερο Πρόγραμμα. Art Profiles.net - Atticanews.gr - Alchemy Wed Radio – Afieromata.gr – Aylogyrosnews – Apostaktirio.gr - Βορεινή – ΘΕΑΘΗΝΑΙ - Fresh Art 24.gr - iArt – Gefira.gr – In Town Post.com - The Look.gr – Greek News Link – Ologramma – Page News.gr – Thes Culture? - Writers Gang – CityInews – Nea-avlaia – Ωδή στην τέχνη

 

INFO:

Ημερομηνία - ώρα: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 19:00

Χώρος: Αμφιθέατρο Ι. Καποδίστριας Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

               Ριζάρη 2, ΤΚ 106 75, Αθήνα.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Προπώληση: TICKET HOUSE, Πανεπιστημίου 42, Αθήνα

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1798752053570258/ Πληροφορίες:

Γραμματεία Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

Τηλέφωνο: 210 9514523

Email: unescohellas.tlee@gmail.com

TASOS P. – BLISS (FILM VERSION)

TASOS P. – BLISS (FILM VERSION)

O δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσίασε την ημέρα των γενεθλίων του (9/10) το ένατο κατά σειρά single του με τίτλο «Bliss». Το track που κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής εταιρείας FM Records, κατάφερε να ανεβεί στην 2η θέση του αμερικανικού περιοδικού Billboard καθώς και στην 6η θέση του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI της Ελλάδας, όπου και παρέμεινε επί έναν ολόκληρο μήνα. Να σημειώσουμε πως το «Bliss» ήταν το τρίτο του single για το 2018 που μπήκε στον επίσημο κατάλογο επιτυχιών. Τα άλλα δύο singles ήταν το «Michael» που ανέβηκε στην 5η θέση της IFPI τον Απρίλιο και το «Untitled» που ανέβηκε στην 8η τον Ιούνιο.

Δύο μήνες μετά ο δημιουργός μας παρουσιάζει μία νέα εξάλεπτη και διαφορετική εκτέλεση του single του, που όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε, θα ακούγεται σ’ ένα μικρού μήκους φιλμ που ετοιμάζεται από σπουδαστές σκηνοθεσίας ενός ιδιωτικού ΙΕΚ. Η ταινία θα θίγει ένα ευαίσθητο θέμα και θα διαδραματίζεται σε δύο εποχές, στο παρόν και στο παρελθόν ενώ παράλληλα ο ήχος του «Bliss» θα δίνει στα πλάνα μία αίσθηση «ονειρική».

Ήδη η house version του «Bliss (Film Version)» έχει ανεβεί στην 1η θέση του GR Top-100 (iTunes Top-100) ρίχνοντας από την κορυφή το νέο single της Άννας Βίσση «Μέσα μου», παραμένοντας στην 1η επί 4 συνεχόμενες ημέρες.

Link του videoclip του τραγουδιού https://www.youtube.com/watch?v=IizDpK01Akk

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» | θέατρο Παλλάς | Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι ,στην προσπάθειά του να συνεισφέρει στις ανάγκες του νοσοκομείου, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει μία παράσταση αγάπης.

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 ,το θέατρο Παλλάς παρουσιάζει μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση που έρχεται να αποκαλύψει πραγματικές ιστορίες πίσω από τραγούδια- σταθμούς της Ελληνικής δισκογραφίας.

 

Σε μία πρωτότυπη ιδέα του Μιχάλη Μόσχου ,για πρώτη φορά ,κορυφαίες ερμηνεύτριες και σπουδαίες ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής σε εξαίρετα μουσικοθεατρικά ντουέτα. Με τη δική τους σφραγίδα, αποδίδουν τα αληθινά γεγονότα πίσω από τα τραγούδια αυτά, με απρόσμενες ερμηνείες και συγκινητικούς, θεατρικούς μονολόγους ,αντίστοιχα.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης στη μουσική και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, υπογράφουν το πρωτότυπο τραγούδι των τίτλων της παράστασης, δίνοντας το προσωπικό τους στίγμα.

 

Μία βραδιά που θα αποκαλύψει το πραγματικό έναυσμα της δημιουργίας των κομματιών που άφησαν ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

 

Ηθοποιοί: Χριστίνα Αλεξανιάν // Μαρία Καβογιάννη // Νάντια Κοντογεωργη // Κατερίνα Λέχου // Ευαγγελία Μουμούρη // Φαίη Ξυλά //   Ιωάννα Παππά //  Μαριάννα Πολυχρονίδη //Ελένη Ράντου // Ευγενία Σαμαρά // Μαριάννα Τουμασάτου // Πέγκυ Τρικαλιώτη 

Ερμηνεύτριες: Mελίνα Ασλανίδου // Ελένη Βιτάλη // Ευριδίκη // Πέγκυ Ζήνα //Αποστολία Ζώη // Βίκυ Καρατζόγλου // Τζώρτζια Κεφαλα //Ανδριάννα Μπάμπαλη // Γιώτα Νέγκα // Πίτσα Παπαδοπούλου //Μιρέλα Πάχου // Ελένη Πέτα

 

Ιδέα-Επιλογή τραγουδιών: Μιχάλης Μόσχου

Πρωτότυπο τραγούδι: Θέμης Καραμουρατίδης (μουσική –σύνθεση), Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στίχοι)

Ενορχήστρωση – Μουσική Διεύθυνση: Γιώργος Ζαχαρίου

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Γιώργος Λύρας

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Παραγωγή: B & G productions

Υπεύθυνος Παράστασης: Βασίλης Λάσκαρης

 

Η παράσταση πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία μιας γυναίκας που κρύβει μέσα της μια ακόμα αληθινή ιστορία.

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ.

TASOS PETSAS | Untitled

Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσιάζει ένα νέο track με τίτλο «Untitled». Το ύφος του τραγουδιού είναι χορευτικό με έναν εθιστικό και παράλληλα νοσταλγικό ρυθμό, που καταφέρνει να σε «υπνωτίζει» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

 

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο δημιουργός σ’ αυτό το track συγκεντρώνει τις αναμνήσεις του παρελθόντος, την καθημερινότητα του παρόντος και τις προσδοκίες του μέλλοντος. Και επειδή σ’ όλα αυτά δεν μπορούσε να προσδώσει έναν συγκεκριμένο τίτλο, το ονόμασε «ΑΤΙΤΛΟ (Untitled)».

 

Το single κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μέσω της FM RECORDS και ήδη έχει ανεβεί στην #1 του Gr-Top 100, στο #1 του Google Play, στα 100 πρώτα Dance Singles της Μ.Βρετανίας (θέση #72), στα 10 πρώτα του Billboard (θέση #9), ενώ μπήκε και  στα δέκα πρώτα singles του επίσημου τσαρτ της IFPI της Ελλάδας στη θέση #8.

 

 

TASOS P. - Untitled (Official Video)

Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσιάζει ένα νέο track με τίτλο «Untitled». Το ύφος του τραγουδιού είναι χορευτικό με έναν εθιστικό και παράλληλα νοσταλγικό ρυθμό, που καταφέρνει να σε «υπνωτίζει» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Συναυλία Αλληλεγύης για την ΜΑΡΙΖΑ ΜΕΤΟΥΣΗ | Πέμπτη 17 ΜΑΪΟΥ 2018, ώρα 20:30 @ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή, διοργανώνει την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 20:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη), μουσική εκδήλωση για τη στήριξη της αθλήτριας Μαρίζας Μετούση, η οποία μετά από αθλητικό ατύχημα καθηλώθηκε σε αμαξίδιο. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν, ώστε να αγοραστεί το ειδικού τύπου αμαξίδιο της Μαρίζας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς με αλφαβητική σειρά οι κάτωθι καλλιτέχνες:

ü Γιοκαρίνης Γιάννης

ü Ζιώγαλας Νίκος

ü Καζάκος Κωνσταντίνος

ü Κίτρινα Ποδήλατα (Παντελιάς Γιώργος & Αλέξανδρος)

ü Κωνσταντόπουλος Αλκιβιάδης

ü Μηλιώκας Γιάννης

ü Μαχαιρίτσας Λαυρέντης

ü Μουτσάτσου Αναστασία

ü Πασχαλίδης Μίλτος

ü Πάχου Μιρέλα

ü Σταρόβας Δημήτρης

ü Tesser Steve

Αναμένουμε τη βοήθεια και την αλληλεγγύη σας μέσα από την καθολική συμμέτοχη σας.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ στα σημεία προπώλησης

Προπώληση εισιτηρίων

www.viva.gr

11876

σε όλα τα καταστήματα

 

Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, vivakiosk, Yoleni's

"Αν η μουσική είναι η τροφή της αγάπης, παίξε κι άλλο". 

Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Άγγλος ποιητής και θεατρικός συγγραφέας

---------------------------------------------------

 

"If music is the food of love, play more".

William Shakespeare, English poet and playwright

Από την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου (αφιερωμένου στην εθελοντική αιμοδοσία) της Όλγας Παπακυριακού "Κόκκινη κλωστή δεμένοι. Η Σταγονούλα και ο Πήγασος" των εκδόσεων ΚΑΜΠΥΛΗ, ακούμε σε πρώτη εκτέλεση το ομώνυμο τραγούδι, με την υπέροχη φωνή της σοπράνο Μάνιας Βλαχογιάννη. Στίχοι : Όλγα Παπακυριακού - Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου Μουσική : Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου Το βιβλίο έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και γράφτηκε με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει και να προάγει το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και μιλάει στις ψυχές των παιδιών και των εφήβων ενδυναμώνοντας την ενσυναίσθηση τους. Έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Υγείας - Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ως κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για την αξιοποίηση του στα προγράμματα αγωγής υγείας στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς και είναι υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Επικοινωνία : Όλγα Παπακυριακού 6973059199 email: olgapap77@gmail.com https://www.facebook.com/sosemiazoi/ Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Η Όλγα Παπακυριακού μεγάλωσε και μένει στο Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα των Αθηνών στο τμήμα «Νοση¬λευτικής» και είναι κάτοχος τίτλου εξειδίκευσης στην «Παιδιατρική Νοση¬λευτική Ειδικότητα» και τίτλου Μεταπτυχιακού Διπλώματος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Άριστα. Επέλεξε και εργάζεται στο Nοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» στο τμήμα Αιμοδοσίας. Δίδαξε πολλά χρόνια στα ΑΤΕΙ Αθήνας και σε Δημόσια ΙΕΚ και ήταν εισηγή¬τρια σε επιστημονικά συνέδρια. Από το Σεπτέμβρη του 2016 έχει εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή για τον εθελοντισμό με τίτλο «Είναι στο χέρι σου. Σώσε μια ζωή» στο δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94 FM. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) στην επιτροπή εκπαίδευσης. Επίσης είναι μέλος της ΕΝΕ Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, στην Επιτροπή Τομέα Εθελοντισμού και μέλος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Εξίσου με την επιστήμη της αγαπάει και ασχολείται από πολύ μικρή με τον αθλητισμό και τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η ιστιοπλοΐα και η τοξοβολία. Αυτή είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια... Και είναι αφιερωμένη σε όλους τους «εθελοντές ζωής».

Manja Vlachogianni sings Tasos Petsas - Memories

Το νέο Digital Single της Μάνιας Βλαχογιάννη και του Τάσου Πέτσα «Memories», μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία του, κατάφερε να έχει έντονη παρουσία στα Charts του iTunes καθώς έφτασε στο Νο1 του GR Top 100, μαζί με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες ήταν το Best Of The Week. Επιστέγασμα της πετυχημένης πλέον κυκλοφορίας του, ήταν το γεγονός ότι κατέκτησε υψηλές θέσεις στα Charts του Billboard και του Euro200, όπως και τα πάνω από 28.000 χιλιάδες plays στο Spotify που αποτελεί ρεκόρ για ελληνική παραγωγή,κάτι που περίτρανα αποδεικνύει, ότι μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία, όταν υπάρχει μια συλλογική, συντονισμένη προσπάθεια, οι καλλιτέχνες μπορούν να καταθέσουν τη δική τους μουσική πρόταση και να καταφέρουν σημαντικά πράγματα.

Release Text: http://www.insideoutmusic.gr/index.php/el/releases/item/358-neo-digital-single-memories-apo-tin-manja-vlachogianni-ton-taso-petsa

Official Promo Video: https://www.youtube.com/watch?v=4Is0kEcA6DU

Song Credits: http://www.insideoutmusic.gr/index.php/el/artists/M/66-manja-vlachogianni/101-memories